Wednesday, August 24, 2011

Mult succes candidaților la examenul de admitere la Institutul Național al Magistraturii!

Mâine, 25 august 2011, se va susține proba eliminatorie de verificare a cunoștințelor juridice din cadrul examenului de admitere la Institutul Național al Magistraturii. 3.433 de candidați vor concura pentru cele 200 de posturi de auditor de justiție.

Deși numărul candidaților este cel mai mare din ultimii 6 ani, cei care cu adevărat s-au pregătit pentru examen nu trebuie să se lase impresionați de acest lucru. Indiferent cât de mulți candidați ar fi, întotdeauna cei pregătiți și care reușesc să motiveze în ziua examenului vor avea un loc asigurat!

Le doresc tuturor candidaților mult succes și putere de concentrare!

3 comments:

Moraru Catalin said...

Salut, sunt unul dintre cei care au trecut de proba eliminatorie si acuma o sa avem interviul. Poti sa-mi dai ceva detalii despre cum se desfasoara? ca am tot cautat pe forum-uri, dar nu am gasit nimic relevant. Multumesc!

Victor Constantinescu said...

Catalin, fericitari pentru ca ai trecut de prima proba.

Interviul o sa fie dupa cum ii spune si numele, un interviu in fata unei comisii. Tot ce pot sa te sfatuiesc este sa fi cat mai relaxat si sincer. E o discutie libera, asa ca nu ai din ce sa te pregatesti sau ce sa anticipezi.

Moraru Catalin said...

Multumesc. Eram un pic curios, ca sunt tot felul de zvonuri si m-am gandit ca aici as putea gasi o informatie 100% valida. Merci pentru sfat si mult succes in continuare!